021.456.10.66
office@herz.ro

Despre companie - home page

Productie si inovatie in instalatii

DESPRE COMPANIE

Herz Romania

Herz Armaturen Romania, filiala grupului austriac Herz, a fost infiintata in 1998 cu scopul de a veni in mod direct in intampinarea nevoilor pietei de armaturi din Romania.

De atunci Herz Romania a inregistrat o crestere continua, astfel incat in momentul de fata a devenit unul dintre principalii furnizori de armaturi de calitate din domeniul instalatiilor de incalzire.

Toate armaturile si echipamentele HERZ indeplinesc cele mai stricte cerinte privind emisia de noxe. Drept marturie stau nenumaratele certificate de calitate referitoare la mediu.

NOUTATI

Oferim solutii complete de instalatii

Gama variata de produse si solutii pentru sisteme de incalzire, racire, sanitare si gaze.

PRODUSE HERZ

Armaturi

HERZ dezvolta o varietate de produse pentru controlul echilibrului hidraulic si termic in instalatiile de incalzire, racire si sanitare: robinete de reglare, capete termostatice, robinete pentru corpuri de incalzire, regulatoare de presiune diferentiala, vane cu 2 si 3 cai controlate prin actionari electrice, robinete cu sfera, robinete sertar pana, termostate si controllere pentru gestionarea temperaturii incaperilor si multe alte produse.

PRODUSE HERZ

Sanitare

Bateriile sanitare HERZ sunt fabricate folosind dispozitive de prelucrare elaborate tehnologic la centrul modern de producție si dezvoltare din Šmartno pri Litiji. Peste 80 de ani de experienta insumeaza sursa cunostintelor si inspiratiei noastre pentru crearea si dezvoltarea produselor sanitare de inalta calitate, lucru confirmat si de toate certificatele europene majore.

PRODUSE HERZ

Cazane

De-a lungul anilor HERZ a devenit specialistul consacrat pentru sistemele de energie regenerabilă. Gama de produse HERZ este una generoasă, în portofoliul companiei regăsindu-se cazane cu gazeificare pe lemne până la 40 kW, cazane pe peleți și lemne până la 1.500 kW (cu montare în cascadă până la 4.500 kW), pompe de căldură până la 80 kW și rezervoare, respectiv boilere cu serpentină pentru apă caldă. Principalul său obiectiv se concentrează pe sistemele de încălzire moderne, eficiente din punct de vedere ecologic și al costurilor, ce oferă confort și o experiență plăcută utilizatorului.

CELE MAI RECENTE PROIECTE

Portofoliu