021.456.10.66
office@herz.ro

Academia HERZ

Antrenam minti, pregatim profesionisti!

HERZ_academia HERZ
 • Academia HERZ

  pregateste noile generatii de specialisti

  Educatia si formarea fac parte din obiectivele de dezvoltare pe termen lung ale companiei HERZ care a inteles ca doar investind in noile generatii se poate atinge performanta si se pot obtine cat mai multi candidati pregatiti.

  Astfel, la HERZ sunt sustinuti elevii din liceele profesionale si tehnice, precum si studentii din universitatile de stiinta aplicata si constructii.

 • In ce consta

  programul de formare din cadrul Academiei HERZ

  Tinerii sunt invitati la cursuri de formare in cadrul centrelor HERZ, fiindu-le puse la dispozitie informatii actualizate si posibilitatea de a invata din practica inca de la inceput, de la cei mai buni profesionisti din domeniu. Pentru ca atunci cand vine vorba de educatie HERZ acorda atentie nu numai teoriei, ci si aplicatiei practice, elevii din cadrul Academiei HERZ vor fi indrumati de profesori de elita atat din tara, cat si din strainatate.

 • Ce oportunitati ofera

  programul de formare din cadrul Academiei HERZ

  Specialistii din cadrul companiei HERZ colaboreaza cu universitati de top din Europa si Asia Centrala, compania oferind tinerilor posibilitatea schimburilor internationale.

  Astfel, ajutandu-i pe cei mai talentati sa performeze la nivelul pietei internationale, ajungem sa obtinem oameni capabili, care isi doresc sa creeze si sa aplice ideile inovatoare pentru piata tehnologica.

 • Strategia de

  crestere a calificarilor tinerilor din Romania

  Din nevoia de a avea o forta de munca cat mai performanta, de a aduce si de a creste gradul de retentie al tinerelor talente, filosofia HERZ militeaza pentru cresterea continua a performantelor participantilor.

  Aceasta strategie a obtinut un succes incredibil de-a lungul timpului prin rezultatele exceptionale ale participantilor la programele desfasurate. Inca de la parcurgerea primelor cursuri de formare si pana la finalizarea cursurilor aditionale, studentii Academiei HERZ au progresat continuu.