021.456.10.66
office@herz.ro

Racorduri cu olandez presare alama FI

Racord cu olandez presare alama FI
Corp din alama forjata, in executie galbena (nenichelata).
Alama corespunde standardelor pentru apa potabila, precum EN 1213.
Etansare cu dublu O-ring din EPDM, conform KTW/UBA.
Mansoane din otel inoxidabil, cu inel din plastic alb pentru fixare.
Profilul presare TH; forta axiala presare 35 kN standard / min. 24 kN.
Temperatura maxima de functionare: 95ºC
Temperatura minima de functionare: -20ºC (apa 0,5ºC)
Presiunea maxima de functionare: 10 bar
SKU: ft-tv-ms-16 Categorii:
DenumireDescriereTemperaturaPN [bar]DimensiuneNumar ArticolPachetaj
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951016×2 – cu olandez Rp1/2 FI1601671BWE0100
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951016×2 – cu olandez Rp3/4 FI1601672BWE080
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951020×2 – cu olandez Rp1/2 FI1602071BWE080
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951020×2 – cu olandez Rp3/4 FI1602072BWE070
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951026×3 – cu olandez Rp3/4 FI1602672BWE050
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951026×3 – cu olandez Rp1 FI1602673BWE050
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951032×3 – cu olandez Rp1 FI1603273BWE040
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951040×3,5 – cu olandez Rp11/4 FI1604074BWE020
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951050×4 – cu olandez Rp11/2 FI1705075BWE010
Racord cu olandez presare alama FIDescriere951063×4,5 – cu olandez Rp2 FI1706376BWE06
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri și alte tehnologii automate pentru a-ți personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Informațiile tip cookie sunt stocate în browserul dvs. și efectuează funcții cum ar fi recunoașterea dvs. atunci când vă întoarceți pe site-ul nostru, ajutând echipa noastră să înțeleagă ce secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și mai utile. Puteți ajusta setările cookie-urilor încărcate folosind butoanele de control și aflați despre cum folosim cookie-urile în secțiunea Politică de cookie-uri.