021.456.10.66
office@herz.ro
Herz Romania > Noutati > Publicare a 3-a editie a manualului tehnic “Inima incalzirii – Echilibrare hidraulica”

O conditie de baza pentru functionarea corecta a unui sistem de incalzire cu apa calda este planificarea corecta și proiectarea hidraulicii.

„Inima incalzirii – echilibrarea hidraulica” scrisa de profesor Rudolf Jauschowetz, a fost deja publicata in doua editii si a devenit o carte populara pentru studenti, practicieni si tehnicieni din România care activeaza in industria noastra.

Lucrarea a fost tradusa in 13 limbi, profesorul Jauschowetz fiind cu siguranta un lider printre autorii austrieci de literatura tehnica.

De la aparitia celei de-a doua editii, odata cu evolutia tehnologiei, numeroase produse noi au intrat pe piata. A treia editie a acestei carti include, de asemenea, regulatoare automate de debit independente de presiune, regulatoare diferentiale de presiune, unitati compacte utilizate ca interfate termice, precum si metode de echilibrare hidraulica in practica.

In timp ce mentinem conceptul de baza al acestei carti, aceste game de produse suplimentare au fost adaugate la Editia a III-a.

Speram ca veti beneficia de citirea cartii si asteptam cu nerabdare idei si sugestii pentru editia urmatoare a acestei lucrari.